010 522 26 12

Merkenbureau

Merknaam registreren

Een merknaam registreren in een merknamen register is altijd verstandig. Een merknaam registreren, een logo registreren of een handelsnaam registreren zijn enkele voorbeelden van merknaam registratie. Een merknaam registreren biedt vele voordelen. U bent namelijk altijd verzekerd van het feit dat concurrenten niet uw merknaam registreren en daarmee het recht kunnen krijgen om uw merknaam te gebruiken.

 

Benelux merken registreren

Benelux merken zijn de merken die geldig zijn in Belgiƫ, Nederland en Luxemburg. Het aantal geregistreerde Benelux merken bestaat uit meer dan een half miljoen registraties en groeit per dag. De Benelux merken zijn opgenomen bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE).

 

Merkregistratie Europa

Naast de Benelux merken bestaat ook de mogelijkheid tot merkregistratie Europa. Merkregistratie Europa wil zeggen dat uw merk ook is beschermd in een groot aantal Europese landen. Een merknaam registeren hoeft dan niet voor ieder land apart te gebeuren.

 

Merkenregistratie internationaal en Merkenregistratie per land

Een merknaam registreren op wereldwijd niveau kunt u door ons laten doen middels merkenregistratie internationaal. Bovendien kunt u ook de keuze maken voor merkenregistratie per land. Al deze vormen van een merknaam registreren hebben zo hun voordelen en nadelen. Neem snel contact op met merkenbureau Markenizer om u te laten adviseren door onze specialisten, zodat u de meest voordelige en juiste vorm van merkenregistratie kiest.

Ja, ik wil graag informatie!

Naam: *
Telefoonnummer:*
E-Mail:*
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:*